Medium Catrina

Erkend medium helderziende/paragnost met aangeboren gaven.
Contact Belgium flag 0907-55120 € 1,75 /min | Netherlands flag 0909-0600 € 0,90 /min.
 

Contact Mogelijkheden

Lieve mensen,

Zoals jullie weten ben ik 7 dagen in de week op mijn lijn te bereiken. De reden waarom dit zo is, hield ik altijd liever privé. Steeds vaker wordt aan mij gevraagd: Waarom ben jij 7 dagen per week op de lijn en hoe hou je dit vol? Hieronder volgt een korte uitleg hoe ik werk.

Ik ben dus 7 dagen in de week online omdat ik met lichamelijke ongemakken zit. Een uitstapje is daarom uit den boze. Er zijn diverse redenen waarom ik dit vol hou. Ten eerste heb ik maar weinig slaap nodig. Ten tweede krijg ik ontzettend veel energie van boven.

Ik zie het als mijn taak om mens en dier te helpen en zal daarom ook alle kracht van boven benutten. Het is een gave waar ik mee geboren ben en die ik met hart en ziel uitvoer. Als ik iemand kan helpen, geeft mij dit ook een ontzettend goed gevoel.

Ik heb geen informatie zoals geboortedata en dergelijke nodig. Ik zie dit als een manier van eerst de mensen uithoren om dan een zogenaamd eerlijk antwoord te kunnen geven. Zo werkt het bij mij dus niet! Als ik Uw stem hoor, krijg ik alles door van boven (het universum). Op deze manier kom ik in Uw verleden en in Uw toekomst en kan ik U raad geven met de problemen die er zijn.

Ik hoop dat ik U hiermee wat duidelijkheid verschaft heb.

Liefs, Catrina

TELEFONISCH CONTACT

Wilt u direct contact met mij. Ik ben de gehele dag en avond bereikbaar. Het kan zijn dat ik al in gesprek ben. Probeer het later dan nog eens of maak de keuze om in de wacht te blijven staan.

Contact voor Nederland: 0909-0600 € 0,90 /min.

Contact voor België: 0907-55120

PRIVE CONSULT

Het is mogelijk een privé consult met mij te hebben. Ik ontvang u graag bij mij thuis in België, nabij Tongeren.
Alleen in de weekenden is dit mogelijk.
Na ontvangst van uw bericht neem ik contact met u op om verdere afspraken te maken.
Kijk a.u.b. ook in uw spambox omdat het kan voorkomen dat mij  antwoord mail daar terrecht komt.

U kunt een afspraak maken door te mailen naar