Medium Catrina

Erkend medium helderziende/paragnost met aangeboren gaven.

 

Een medium ben je al vanaf je geboorte

 Medium Catrina voorspelt, geneest en helpt mensen met problemen.

‘’Een medium ben je al vanaf je geboorte’’

Geef maar toe. We hebben allemaal wel een vooroordeel over een medium of paragnost. Geldverspilling, onzin, idioten. Maar is dat wel altijd terecht? Om daar achter te komen nam de meest ongelovige verslaggever van Waterland Welzijn contact op met medium Catrina uit Amstelveen en liet zich doorlichten. Met verrassend resultaat…

Door Roy Leeman - WebRegio Krant Waterland Welzijn

Ik moet zeggen dat ik altijd sceptisch ben geweest over een medium of paragnost, kaartenlegger of welke andere paranormale kwakzalver dan ook. Goed, toch verzamel ik alle moed om die vooroordelen even aan de kant te schuiven en ik ga met een frisse blik op zoek naar een medium.

Om een afspraak te maken, kan ik een mail sturen of om direct met Catrina in contact te komen, is er een telefoonnummer beschikbaar van zeven uur ’s ochtends tot half twaalf (!) ’s avonds. Althans, zo staat er.

Een simpel telefoontje
Een simpel telefoontje dus. Nou, niet echt eigenlijk. Blijkbaar heeft Catrina het nogal druk. Na vier keer ‘er is nog één wachtende voor u’ heb ik er genoeg van. Dan maar via het contactformulier. Ik zeg in mijn mail dat ik een geïnteresseerde journalist ben en dat ik haar wil interviewen. Natuurlijk wil ik ook weten of ze iets over mijn eigen situatie kan vertellen. Stiekem vind ik dat tweede tóch het interessantste. En zo langzaam het aan de telefoon verloopt, krijg ik na het versturen van de e-mail binnen enkele minuten een belletje. Het is Catrina.
‘’Leuk dat je hier een verhaal over wil maken. Wat wil je dat ik uitleg?’’

Ik vertel dat er nogal wat mensen zijn die een medium en een oplichter in één adem noemen. En dat ik daarnaast ook wel eens mezelf wil laten doorlichten. Gewoon om te zien of er iets uitkomt.
‘’Het is ook niet zo vreemd dat mensen zoveel vooroordelen over paragnosten of media hebben. Kijk maar eens naar al die tv-programma’s waar ze van die zweverige praatjes houden. Simsalabim, je kent het wel. Pure geldklopperij. Hetzelfde geldt voor de opleidingen tot medium. Flauwekul. Je wordt ermee geboren of niet. Het is dus nooit mogelijk iemand op te leiden tot paragnost of medium,’’ vertelt ze op zeer nuchtere toon.

En om dit te begrijpen duik ik eerst in het verleden van Catrina. Dat overigens niet zo erg rooskleurig is.